22 січня 2015

МІЖНАРОДНИЙ   ДЕНЬ   ОБІЙМІВ


21 січня відзначають досить своєрідне свято — Міжнародний день обіймів. Він був заснований в 1986 році в США, але називався він тоді «Національний день обіймів». Потім свято швидко набрав популярність по всій земній кулі. Головною традицією даного свята вважається укладання в дружні обійми усіх знайомих і незнайомих людей - "обнімашки".
Незважаючи на те, що з’явився всесвітній день обіймів порівняно недавно, знайти його автора так і не вдалося. Кому саме прийшла в голову ідея такого тісного поздоровлення, невідомо. Але все ж вважається, що ініціаторами даного свята є студенти. 
 Існує думка, що при дружніх обіймах люди здійснюють обмін людським теплом. Психологи стверджують, що люди, які прагнуть укласти когось в своїх обіймах, підсвідомо хочуть відчувати безпеку, любов і комфорт. Обійми супроводжують нас практично все життя, ми з радістю укладаємо в них друзів і рідних при зустрічі і для того, щоб показати свою вдячність або радість не тільки в День обіймів. Поздоровлення абсолютно не зажадають ніяких витрат, достатньо лише щедро нагородити теплом усіх, кого тільки захочете. Нагадайте своїм близьким людям про своє теплом і щирому ставленні до них, просто обнявши їх і подарувавши частинку свого тепла.

Більше інформації можна дізнатися тут:  

Немає коментарів:

Дописати коментар